13.04.2019 г., 21:33 ч.

Две 

  Поезия » За деца, Авторска песен
462 0 2

                 (За най-малките сладури)

 

Две ръчички:   (солист)

Пляс - пляс - пляс!    (всички деца)

 

Две крачета:

Туп - туп - туп!

 

Две мишлета:

Пис - пис - пис!

 

Две кутрета*:

Бау - бау - бау!

 

Две жаблета:

Кря - кря - кря!

 

Две кокошки:

Коо - коо - коо!

 

Две прасета:

Грух - грух - грух!

 

Две телета:

Муу - муу - муу!

 

Две момчета:

Ох - ох - ох!

 

 

_______________________________________

 

-*- кутре - малко кученце.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??