Д В Е Л О З И
___________________________________
На теб, Поете.
Дорде е младост още,
посади две Лози.
Та когато старост те
възседне.
И съзнаеш, че бъдещето
е зад теб.
Три стакана напълни.
Един със руйно вино.
Другият - със сълзи.
А третият...
със Надежда.
И мечти.
В тях перо си натопи.
И пиши!
Пиши.
И пак пиши...
2009 г.
Виктор БОРДЖИЕВ
© Виктор Борджиев Все права защищены
Благодаря.