29 дек. 2007 г., 18:15

Две сърца 

  Поэзия
511 0 5

Две сърца, две души,

две живи същества.

Това сме аз и ти.

Това е съдбата ни.

Случайна среща живота ни промени.

Пламнаха мечти и любовта се роди.

Чувства безбройни,

връхлитат нашите сърца.

Ние сме като болни -

това е от любовта.

Бляскат очи и се подкосяват крака.

Море от любов

ни облива с любовни вълни.

Аз съм брегът,

а морето си ти,

тръгваш, но винаги се връщаш при мен.

Тази любов е като букет от прекрасни цветя,

сбрали аромата на младостта, вечността.

Пламъкът вечно ще гори,

вечно ще бъдем заедно, аз и ти.

Любовта, с която съдбата ни дари,

е прекрасна, нали!?!

© Десислава Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??