20 апр. 2016 г., 20:40

Двустишия 8 

  Поэзия » Другая
249 0 1

ДВУСТИШИЯ 8
...
Разбитата крепост на неудачното минало
винаги ще хвърля сянка в краката.

На дните бързите пчели не само знаят мед да дават,
те могат също и да жилят силно.

Радва ни новият ден с нови възможности,
но всъщност той ни отдалечава от живота…

 

© Иван Хаджидимитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??