Apr 20, 2016, 8:40 PM

Двустишия 8 

  Poetry » Other
287 0 1

ДВУСТИШИЯ 8
...
Разбитата крепост на неудачното минало
винаги ще хвърля сянка в краката.

На дните бързите пчели не само знаят мед да дават,
те могат също и да жилят силно.

Радва ни новият ден с нови възможности,
но всъщност той ни отдалечава от живота…

 

© Иван Хаджидимитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??