6 июн. 2007 г., 12:14

Дъното 

  Поэзия
624 0 1
       Прекрасен е животьт, когато
       има за кого да се живее.
       Теб, любов, те няма,
       изхода се запушва.

       Как да избягам от самотата,
       откъде да намеря сили?
       Защо живея:
       няма те до мен, има само болка.

      Алкохолът е за ден-два,
      не помага!
      Няма изход,
      как да изляза от това дъно?

     Приятелите са тези, които
     дават смисъл, усмивки и кураж!
     Самотата си отива, защото
    вие, ПРИЯТЕЛИ, сте тук, до мен!

© Габи Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво Габи!!Продължавай да пишеш!Прегръщм те!!
Предложения
: ??:??