14 мая 2009 г., 08:53

Дърветата във булчински премени 

  Поэзия » Любовная
499 0 5

Дърветата във булчински премени
се кипрят в края на нощта.
От зимна приказка опиянени,
докосват сиви небеса.

 

И мълком свежата омая
разтърсва с хладния си дъх
любими мисли и аз зная,
че идва с нея пролетният лъх.

 

Зеленото пленява ни очите
и песни звънки ни сладнят.
Напролет птиците долитат
и... благодат е този свят!

 

А ти си с мен и дивно земно чудо
разлиства своята любов.
Със пролетта дошло е време лудо,
за пролет весела тук всеки е готов!

 

26.03.2009 г.

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??