Светът ми силно виртуален
е с доста синтетичен вкус,
но в чата разговор нормален
си е емоционален блус.
Денят започва – Тоти, как си?
Виж, Тоти... и, Тоти, чуй това...
о, Тоти, страшен смотаняк си, J
... леле, този стих ме закова!
От виртуалното реално
съм някак, просто зареден
и чувствам си се идеално –
денят кокетничи със мен.
Така завършва – Виж, Тоти, ти...
днес бях... сега... но пък какво?
Усещам те, че ти се спи.
На Джес една целувка! До!
© toti Все права защищены
Виртуал, реал, ритуал - всички сме в кюпа, всичко е в кюпа!😄