26 июн. 2011 г., 23:25

* * * 

  Поэзия
570 0 1

А все нечестно... все по някой още...

Поболява се и после си отива.

Не му се тръгва. Но защо пък не?

Поне смъртта му, казаха, че е щастлива.

 

Рай и ад... и ад във рая.

Нали, когато всичко скъпо си оставил,

не ще те блазнят райските градини

и пак за него... нощ след нощ... би жалил.

 

Меланхолично, доста откачено.

Предвид цвета. Предвид тревата...

А в стиховете, инак, подредено,

контраст на хаоса - в сърцата.

© Джули Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??