3 дек. 2017 г., 23:05

***** 

  Поэзия » Любовная
483 3 6

Имам белег на сърцето.

Белег незарастващ.

От оная чудна вечер

под звездите гаснещи.

Там две думи ми прошепна,

но отвя ги вятърът

и целувката гореща

хукна по полята.

Белег имам на сърцето.

Белег незарастващ.

Но поддържа още - клето

огънят негаснещ!

© Слава Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??