3 dic 2017, 23:05

***** 

  Poesía » De amor
481 3 6

Имам белег на сърцето.

Белег незарастващ.

От оная чудна вечер

под звездите гаснещи.

Там две думи ми прошепна,

но отвя ги вятърът

и целувката гореща

хукна по полята.

Белег имам на сърцето.

Белег незарастващ.

Но поддържа още - клето

огънят негаснещ!

© Слава Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??