Dec 3, 2017, 11:05 PM

***** 

  Poetry » Love
482 3 6

Имам белег на сърцето.

Белег незарастващ.

От оная чудна вечер

под звездите гаснещи.

Там две думи ми прошепна,

но отвя ги вятърът

и целувката гореща

хукна по полята.

Белег имам на сърцето.

Белег незарастващ.

Но поддържа още - клето

огънят негаснещ!

© Слава Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??