3.12.2017 г., 23:05 ч.

***** 

  Поезия » Любовна
477 3 6

Имам белег на сърцето.

Белег незарастващ.

От оная чудна вечер

под звездите гаснещи.

Там две думи ми прошепна,

но отвя ги вятърът

и целувката гореща

хукна по полята.

Белег имам на сърцето.

Белег незарастващ.

Но поддържа още - клето

огънят негаснещ!

© Слава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??