15 нояб. 2017 г., 13:48

Есенно 

  Поэзия » Свободный стих, Другая
646 5 23

Жадувам тайно есента мъглива.

Нестихващият ромол на дъжда,

изпращащ всяка капчица игрива,

танцуваща по моите стъкла.

Гората пожълтяла и сънлива,

замислена за своите неща.

Премръзнал вятър да ме милва,

да стъпвам в утринна слана...

Жадувам, обичам тайно есента,

на никого не казвам и мълча.

Че всички хора чакат пролетта,

а аз се сливам със дъжда...

 

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??