2 авг. 2009 г., 00:23

* * * 

  Поэзия » Гражданская
806 0 1

Ако светлината е прекалено силна за очите ти,

затвори ги за миг, продължи да вървиш,

а преминеш ли тъмните граници,

се изгубваш по грешни следи.

 

Надеждата стискай в длани

разбит, натежал от сълзи.

Щом вярата е твое упование,

ще доживееш и щастливи дни.

 

Знам, раните дълбоки са понякога.

Трудно е да дишаш дори.

Не се предавай, бранейки душата си

от мрака, който никога не спи.

© Радостина Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??