15 сент. 2010 г., 22:24

Фортуна 

  Поэзия » Другая
508 0 1

Когато силно вярваме във нещо,

то трябва да настъпи.

Животът ако с ъперкът ни среща,

някак си е тъпо.

 

Когато нещо със сърцето си желаем,

то трябва да се случи.

Понякога обаче даже Бог нехае

и всичко се закучва.

 

Когато продължаваме с усмивка,

напук на всичко черно

и "сякаш сме кола след автомивка",

напук на суеверните,

 

Фортуна сто процента ще ни приласкае,

мечтите ни ще сгрее,

ще пофлиртува с нас, ще ни омае...

Да вярваме във нея!

 

© Нина Чилиянска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??