6 мая 2020 г., 11:45

Гергьовденско 

  Поэзия
484 0 0

Светецът нека сили да ти дава

и в битки ти да си победоносец! 
Нека Бог със здраве те дарява
и в дните твои радости да носи! 
Името си славно да окичиш
и всеки с добро да го изрича! 
За молитва единствено да коленичиш, 
а душата все така силно да обича! 

 


 

© Галина Кръстева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??