Светецът нека сили да ти дава
и в битки ти да си победоносец!
Нека Бог със здраве те дарява
и в дните твои радости да носи!
Името си славно да окичиш
и всеки с добро да го изрича!
За молитва единствено да коленичиш,
а душата все така силно да обича!
© Галина Кръстева Всички права запазени