14 авг. 2013 г., 21:51

Господарка на съдбата 

  Поэзия » Другая
658 0 4

Винаги съм посягала към свободата.

Преследвала съм я.

Обладавала съм я.

Но никога докрай не я постигнах,

защото по средата на страстта

потъвам с чувство за обреченост.

 

Отрича ме отдавна времето.

И аз отдавна го отричам.

Гордостта е последната броня

в последната моя война.

 

В сълзата на звезда живея.

В сърцето на нощта е скрита

магията на любовта ми.

В сърцето на нощта е скрита

магията на същността ми.

 

© Татяна Цвяткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??