Aug 14, 2013, 9:51 PM

Господарка на съдбата 

  Poetry » Other
656 0 4

Винаги съм посягала към свободата.

Преследвала съм я.

Обладавала съм я.

Но никога докрай не я постигнах,

защото по средата на страстта

потъвам с чувство за обреченост.

 

Отрича ме отдавна времето.

И аз отдавна го отричам.

Гордостта е последната броня

в последната моя война.

 

В сълзата на звезда живея.

В сърцето на нощта е скрита

магията на любовта ми.

В сърцето на нощта е скрита

магията на същността ми.

 

© Татяна Цвяткова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??