22 мар. 2014 г., 21:20

Гравитация 

  Поэзия » Другая
573 0 5

Тази вечер Луната е остра –

милостиво ребро Адамово,

в синьо – оголен остров.

Огризки от райски ябълки.

Луната отключва митове,

после крие ключа в пазва.

Белези в грешен  иврит

безгрешно греха пазят.

Млечен е пътят. Без свършек.

Гравитация. Камъни няма.

Усмивка е последният къшей,

който преглъщаш. Рана е.

Няма хълм. В деколтето лунно

търсиш център за кръста си.

Откриваш душа – без струни.

И посягаш. С кал по пръстите.

© Даниела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??