10 нояб. 2008 г., 06:06

Грях 

  Поэзия » Любовная
894 0 8

              Грях

 

Отключена врата и стъпки бързи.

И ето те - уплашена, задъхана, сама.

Тръпнеща, безмълвна и прекрасна.

Спряла своя бяг - пенеста вълна.

 

В прегръдката си ще те приютя.

Вратлето леко ще целуна.

Ще изчезне от душата ти страха,

за да се превърнеш в нежна струна.

 

Тук, сред тишина и в полумрака,

забравили кои сме и какви.

Нехаещи за туй какво ни чака,

единствено за себе си добри. 

 

© Марин Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??