Nov 10, 2008, 6:06 AM

Грях 

  Poetry » Love
895 0 8

              Грях

 

Отключена врата и стъпки бързи.

И ето те - уплашена, задъхана, сама.

Тръпнеща, безмълвна и прекрасна.

Спряла своя бяг - пенеста вълна.

 

В прегръдката си ще те приютя.

Вратлето леко ще целуна.

Ще изчезне от душата ти страха,

за да се превърнеш в нежна струна.

 

Тук, сред тишина и в полумрака,

забравили кои сме и какви.

Нехаещи за туй какво ни чака,

единствено за себе си добри. 

 

© Марин Петков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??