14.01.1990г.
Животът, е хазарт...
И аз, играя.
И ти играеш.
Пък и той.
И те.
Хазартът,
е подобен на пазара -
отиваш си
със празно портмоне.
Когато нещо, да живееш не достига,
не е достатъчно да бъдеш млад.
Животът, не е романтична книга -
най-често го целуваме, отзад.
Законите, създавал е човекът.
Но, кой човек съдбите е решил
със десет реда вписани на книга?
И где е този, който е сгрешил?
Не е ли подло,
да се раждат грешници
с решени преди тях съдби,
от някого със власт облечен,
която се измерва и в пари?
Не е ли подло,
да ни слага вето
на стоките,
живота по пазара?
Не е ли подло,
да разчиташ "пито-взето",
дорде си жив,
единствено
на зара?
А зарът,
е хазарт...
И аз играя.
И ти играеш,
този стар комар.
Но,
питам се и до сега -
не зная,
защо ли всичко намирисва
на пазар?
© Бостан Бостанджиев Все права защищены
Войната е хазард.
Ти партизанина воюваш с тях.
Накрая ти забиват мутрите в г*за билярд.
Защо Jesus си сляп?
-"Такъв е пътя на гладиатора млад!"
28.02.2013