11 янв. 2013 г., 12:56  

Хора - живот 

  Поэзия » Философская
991 0 0

 

ХОРА - ЖИВОТ

 

 

 

Върти, не спира се. Не знае той покров.

Тупти, ламти в неспирно пиршество.

Обвит във болка, радост и любов.

Роден от мрака на невежество.

И няма миг. И няма час.

И няма ден, в който
той, ще да познае 
и открие
себе си.
Дали?
Въпросът
е това? Дали?

Една е истината и
тя е туй, що всеки търси,

а никой, нивга не намира, но
пък не спира впряга си напред.
И няма миг. И няма час. И няма ден.

Животът прави хората  каквито те не са,
а те на своему са тези, които правят го света.

 

 

 

© Станислав Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??