Когато притиснат съм в ъгъл...
аз просто затварям очи...
оставам със своите мисли...
и чувам как някой шепти...
Когато очите отворя...
усещам как силата в мен...
започва внезапно да блика...
и нищо не ще да ме спре!
© Андрей Андреев Все права защищены