4.02.2018 г., 2:43 ч.

И нищо не ще да ме спрео 

  Поезия » Философска
221 0 0

Когато притиснат съм в ъгъл...

аз просто затварям очи...

оставам със своите мисли...

и чувам как някой шепти...

 

Когато очите отворя...

усещам как силата в мен...

започва внезапно да блика...

и нищо не ще да ме спре!

 

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??