Feb 4, 2018, 2:43 AM

И нищо не ще да ме спрео 

  Poetry » Phylosophy
224 0 0

Когато притиснат съм в ъгъл...

аз просто затварям очи...

оставам със своите мисли...

и чувам как някой шепти...

 

Когато очите отворя...

усещам как силата в мен...

започва внезапно да блика...

и нищо не ще да ме спре!

 

© Андрей Андреев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??