7 февр. 2010 г., 17:53

И пак ще се завърна Там 

  Поэзия » Белые стихи
751 0 5

                                                       

                                                               Юлето & Канибал

 

 

Отново си отворила прозореца,

 боя се, че е вече много хладно.

 Децата са добре, нали?

 А твоята прическа - не я бях виждал.

 -Не, топло е, а пък прическата е старата.

 Децата още пред компютъра се взират

и преди малко пак за теб ме питаха;

добре, че не останаха за отговора...

 -Понякога ми става много чоглаво,

 от прекомерното си щастие съм тъжен

 и затова ми се прииска да ви видя.

 -Видя ме - и сега какво?

 Би трябвало да знаеш, че ми липсваш.

Ще дойдеш ли поне веднъж за дълго?

 - Не мога, знаеш ти това отлично.

Ще постоя при тебе пет минути,

 ще се окъпя в теб, ще напоя децата

 и пак ще се завърна Там.

 До следващия път...

© Юлиана Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??