31 июл. 2008 г., 12:57

И пропяха рибите, когато умряха 

  Поэзия
928 0 4

И пропяха рибите, когато умряха...

 

Един кръговрат от болка върти се.

Една пешеходна пътека, на която няма хора,

заради едни убийствени истини,

убиващи даже и пътя.

 

Едни знаци, разминаващи целия свят...

А те, хората, си остават убийци.

По-лесно е да обичаш тъгата,

по-лесно е да загърбим съдбата.

... затова ни няма, затова сме бездушни!

 

... защото тогава те се родиха!?!

 

© Димитър Атанасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??