8 нояб. 2009 г., 23:54  

И само... 

  Поэзия » Любовная
1164 0 34

 

 

 

               отстъпват притулени в мрака
               мислите ми наранени...
               стаена болката от тихо безпокойство
               вместо кръв тече във вените ми...
               а разплакана душата
               на брега на времето изтичащо

               утеха не намира...

               и тъжно е в безбрежно тъжни
               мигове на необичане...
              

               и само... 

               в зеленото на моите очи
               където твоите с нежност проникват
               малко цвете саморасляче
               от погледа ти слънчев незримо

               се разлиства...

 

 

              

 

                              http://www.youtube.com/watch?v=Hi3th1BisoQ

 

                                              Chris Spheeris - Always

 

 

 

 

 

 

© Магдалена Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??