23 июл. 2012 г., 14:36

И тръгнаха си думите 

  Поэзия » Любовная
527 0 6

И тръгнаха  си думите от нас.

И двамата потънахме в безмълвие.

Един до друг сме в тоя късен час,

а чувствата са скрити в някой ъгъл.

 

И сълзите пресъхнаха. Дори

очите безразлично в тебе гледат.

Ако си тръгнеш няма да боли.

И все ще има някой миг последен.

 

Бе крехка любовта, не оцеля.

Във мидичка сърцето ще затворя.

То ще заспи отново. Докога?

Дали ще се събуди пак напролет?

© Юлия Барашка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??