http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=94110
***
ще те чакам...
моя незряла красавице,
съвест моя,
презряла вината...
непробудена
залезна,
каменна -
ще те чакам,
Съдба,
в тишината...
****
в тишината...
на моята слабост ще бродя
с тихи стъпки ще диря вода
да полея покълнали спомени
по ръцете на няма тъга...
и ще слушам
стаено
вълните,
ще приглася
пиано
в скалите...
лунна диря
ще стеле безбрежно
стълбовидни миражи -
безименни,
излиняли от детството образи
ще танцуват
в мъглата
от истини...
***
ще те чакам...
моя незряла красавице...
по дъгата мини,
посрещни ме...
по пътеки,
избродени тичам...
идвам сенчеста,
зла,
прегърни ме...
10.02.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены