Feb 10, 2009, 10:13 PM

"... идвам сенчеста, зла, прегърни ме..." 

  Poetry
723 0 12
 

 http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=94110

 

 

***

 

ще те чакам...

 

моя незряла красавице,

съвест моя,

презряла вината...

 

непробудена

залезна,

каменна -

ще те чакам,

Съдба,

в тишината...

 

****

 

в тишината...

 

на моята слабост ще бродя

с тихи стъпки ще диря вода

да полея покълнали спомени

по ръцете на няма тъга...

 

и ще слушам

стаено

вълните,

ще приглася

пиано

в скалите...

 

лунна диря

ще стеле безбрежно

стълбовидни миражи -

безименни,  

излиняли  от детството образи

ще танцуват

в мъглата

от истини...

 

***

 

ще те чакам...

 

моя незряла красавице...

 

по дъгата мини,

посрещни ме...

 

по пътеки,

избродени тичам...

 

идвам сенчеста,

зла,

 

прегърни ме...

 

 

 

10.02.09

Пловдив

 

 

 

 

 

© Бехрин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??