10 янв. 2009 г., 19:02

Иска ми се... 

  Поэзия » Другая
652 0 5

Иска ми се да има някой, 

при когото да отида,

когато съм разстроена.

Иска ми се да има някой,

на когото мога да кажа всичко.

Иска ми се да поплача на нечие рамо.

Иска ми се просто да има някой до мен,

който да ме ОБИЧА!

© Антония Бориславова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??