10 ene 2009, 19:02

Иска ми се... 

  Poesía » Otra
627 0 5

Иска ми се да има някой, 

при когото да отида,

когато съм разстроена.

Иска ми се да има някой,

на когото мога да кажа всичко.

Иска ми се да поплача на нечие рамо.

Иска ми се просто да има някой до мен,

който да ме ОБИЧА!

© Антония Бориславова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??