Jan 10, 2009, 7:02 PM

Иска ми се... 

  Poetry » Other
625 0 5

Иска ми се да има някой, 

при когото да отида,

когато съм разстроена.

Иска ми се да има някой,

на когото мога да кажа всичко.

Иска ми се да поплача на нечие рамо.

Иска ми се просто да има някой до мен,

който да ме ОБИЧА!

© Антония Бориславова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??