10.01.2009 г., 19:02 ч.

Иска ми се... 

  Поезия » Друга
626 0 5

Иска ми се да има някой, 

при когото да отида,

когато съм разстроена.

Иска ми се да има някой,

на когото мога да кажа всичко.

Иска ми се да поплача на нечие рамо.

Иска ми се просто да има някой до мен,

който да ме ОБИЧА!

© Антония Бориславова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??