Има в твоето пространство едно смело време
в което те зървам, докосвам и все така откривам
и избухвам тогава в атомите на твоята вселена...
А след това изчезвам като вятъра, но без да полетя...
заедно със пепелта на огъня, загубените ми тяло и душа
за да се скитат във лабиринта на вечните мечти...
© Тита Все права защищены