21.01.2017 г., 23:28 ч.

Из мечтите... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
658 1 4

 

 

Има в твоето пространство едно смело време

в което те зървам, докосвам и  все така откривам

и избухвам тогава в атомите на твоята вселена...

 

А след това изчезвам като вятъра, но без да полетя...

заедно със пепелта на огъня, загубените ми тяло и душа

за да се скитат във лабиринта на вечните мечти...

 

© Тита Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??