9 июл. 2007 г., 17:28

Изблик 

  Поэзия
846 0 13

Отново на Тани


Обсипвам те с целувки във мечтите си;
ръцете ти целувам с топлина...
и галя нежно пламъка в косите ти;
очите ти блестят от светлина...

Как чувствата във себе си да крия,
когато силно те изригват в мен
и мощно ме помитат кат стихия -
напълно се оказвам в техен плен...

Желая да те гушкам аз във дните си
и в нощите си с много топлина...
Желая да ти подаря мечтите си
и заедно да минем по ръба,
делящ ги от реалността...

Копнея да ти се отдам изцяло
и нищичко да не запазя аз...
Надявам се по чудо да усетиш,
че цялата сега съм в твоя власт...

Не знам сърцето ми как покори ти
и в мислите ми влезе изведнъж...
Почувствах те внезапно много близък...
един познат и дълго чакан мъж...


06.07.2007г.

© Гергина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??