17 февр. 2021 г., 23:14

Излизам 

  Поэзия
325 6 8

Един прекрасен зимен ден

и Февруари тихо се изнизва.

Аз имам теб, ти имаш мен,

синигерчето – слънчеви капризи.

Снегът отново заваля.

Гримира жици и поля. Не ми е

зимно. Аз ще се обувам.

Къде видя поля?! Видях, ей там са...!

Това е парк, замръзнал... Не, където

топола с птичето хортува

и роши облак паднал от небето.

Излизам да се полюбувам.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??