Изсъхналата роза
Изсъхна червената роза,няма я вече,
но ти си там до мама,от мен далече.
Красива алена роза,аз и подарих,
на майка ти тогава сълзата си не скрих.
За първи път те видях с цвете в ръка,
за майка ти ,когато те показа с усмивка!
Едно бебче,малко човече тогава аз видях,
моето малко момче ,за теб аз мечтах!
Сега вече си голямо мое мило момче,
имаш си голям брат и сестричка,дете!
Заедно всички вие изпълвате моето сърце,
с обич и радост,вие сте моето съкровище!
Изсъхналата роза за жалост няма я вече,
остана само спомена за някога,любовта!
Сега сте моите малки пораснали деца,
подарявайте на любимата жена цветя!
© Валентин Миленов Все права защищены