5 мая 2007 г., 22:13

Изтичане 

  Поэзия
721 0 2

Греховна нощ,

кървава луна,

изскръцва порта,

пада труп в нощта.

От надгробен камък

кръв тече,

облива цялата земя.

Чуват се викове,

грозни хрипове.

Хора като животни

се хулят, ругаят

и замръкват

като песове.

Грозна черна смърт

обгръща с тънки

пръсти гърлата,

впива ги, притиска,

цял порой от омраза

изстисква.

Грешните души за ръка

се лутат

и в безброй посоки

изплашени се губят.

Кървави, напоени с

черна злъч,

поглъщат душите

и телата,

небето и земята.

© Аз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??