Разпуснатите ми коси
се веят
от вятъра, по мисълта за теб.
Заплитат се
в жадните ми устни
и хапя ги,
като че хапя теб.
Очите ми
те търсят пак -
да поиграят с твоите
на жмичка
и нежно да усетят как
ти галиш ме.
Ръцете ми
се плъзгат бавно
и търсят твоите следи,
където ти си ме докосвал
някога, преди...
Краката ми
се бият,
те свикнали са в чуждите ръце
да бъдат приковани -
свободата ти им взе!
© Маги Петкова Все права защищены
те търсят пак -
да поиграят с твоите
на жмичка
и нежно да усетят как
ти галиш ме. "