30 сент. 2018 г., 10:43

Желания 

  Поэзия » Любовная
786 4 2

Пожелаваш ли ме нощем, докато в леглото се въртиш,
Или мисълта за мен е тази, която кара те да не заспиш?
Представяш ли си двете ни тела горещи,
Как моето със твоето се слива,
Как любовта между теб и мен прелива?
Докосваш ли плътта ми бавно ти,
Без да виждаш как тя за теб гори?
Бъркаш ли със думи във душата
Или предпочиташ тишината?

© Никол Карагогова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??