4 мар. 2009 г., 17:33

Жените сме... 

  Поэзия
601 0 2

Жените сме като природата,

разцъфваме в пролетните цветове,

но бързо сменяме сезоните, 

наранено ли е нашето сърце.

 

Веднъж сме жарки като лятото,

омайващи като вълна пенлива,

а друг път есен е в душата ни,

 в жълтите листа тъгата скрила.

 

И дъждове сме, и сме люти зими,

и пролет сме, и цъфнали цветя, 

и всички до една неустоими... 

и носим името

ЖЕНА... :) 

 

 

© Меги Ризова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??