3 авг. 2021 г., 07:19

Жив съм 

  Поэзия » Другая
237 0 2

Жив съм, защото още се смея,

песни да пея още умея.

Жив съм, защото мога да дишам,

думички, стихове още да пиша.

Жив съм, защото имам надежда,

мога да чакам, както изглежда.

Жив съм, защото имам мечта,

малка, но носи три небеса.

Жив съм, защото още обичам,

мога да кажа:"Човек се наричам!".

© Хари Спасов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??