Aug 3, 2021, 7:19 AM

Жив съм 

  Poetry » Other
235 0 2

Жив съм, защото още се смея,

песни да пея още умея.

Жив съм, защото мога да дишам,

думички, стихове още да пиша.

Жив съм, защото имам надежда,

мога да чакам, както изглежда.

Жив съм, защото имам мечта,

малка, но носи три небеса.

Жив съм, защото още обичам,

мога да кажа:"Човек се наричам!".

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??