23 мар. 2019 г., 08:26

Живот 

  Поэзия » Философская, Свободный стих, Другая
500 3 0

Само изглежда внезапно, 
а всъщност 
започваме да умираме 
веднага, след като се родим...
Прието е да наричаме
този процес 
на бавно умиране 
Живот...

 

22.03.2019

© Ива ВалМан Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??